Güncel

Dilek ORAN 8 Mart Kadınlar Günü Kutladı: Dünyayı Kadınlar Kurtaracak

Dilek ORAN 8 Mart Kadınlar Günü Kutladı: Dünyayı Kadınlar Kurtaracak

TOBB Türkiye Özel Güvenlik Sektör Meclis Üyesi-ÖGED Özel Güvenlik Eğitim Derneği Başkanı-SDK Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Genel Müdürü Dilek ORAN, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

ORAN mesajında, “Dünyayı Kadınlar Kurtaracak” sloganıyla gurur duyduğunu ifade ederken, kadınların özel güvenlik sektöründe önemli bir rol oynadığı vurguladı. ORAN, kadınların işgücüne katılımının sektöre ve sosyal hayata olumlu etkileri olduğunu belirterek özellikle kadınların gösterdiği özveri ve başarıların altı çizdi. Ayrıca, kadınların toplumda önemli bir rolü olduğu ve işverenlere değer kattığına dikkat çeken ORAN, kadın özel güvenlik çalışanlarının sayısının artırılması için bir çağrıda bulundu ve sektördeki kadın çalışanların desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Dünyayı Kadınlar Kurtaracak sloganımızla GURURLUYUZ!

Çünkü ‘’ Çocuk da yaparız, kariyer de…’’ söyleminden daha fazlasını gerçekleştiriyoruz.

Kadın Özel Güvenlik işgücü ve istihdamının sektöre kazançlarının yanında sosyal hayatlara da dokunuyoruz. Kadının elinin değdiği her yeri güzelleştirildiği düsturuyla Özel güvenlik işinde kadınlarımızla daha ‘’Özel ve Güzel’’ kılıyor.

Yapılan çalışmalarımız sonrasında gördük ki, istihdam sağlanan Özel Güvenlik kadınlarımız görevlerini layığıyla yerine getirmiş olmanın haklı gururuyla özgüvenlerini tazeliyor, ‘’ Erkek Özel Güvenliğin olduğu her alanda biz de varız’’ diyoruz.

Diğer yandan bulunduğu her yerde nahifliğin ve merhametin sembolü kadınların güler yüzlü, ve pozitif olduklarını gözlemliyoruz.
Kadın bu, çünkü birini bin yapar; büyütür, çoğaltır, bereketlendirir.

En nihayetinde özümüzde var bu incelik. Söyler misiniz, dünyanın hangi toprağı kadını bir toprak parçasına eş değer görür?
Unutmamalıyız, bizim her yöremiz ‘’ANA’’DOLU.

Şimdi o anaların en zor görevlerde de başarılı olduğunu kendine, ailesine ve topluma ispat etme zamanı…

Şimdi ‘’ ÖZEL GÜVENLİK, KADINLARLA DAHA ÖZEL’’ deme zamanı.

İyi ki varsınız güzel ve güçlü kadınlar İyi ki varız.

Bu gelişmeler elbette yeterli değil. Hedefimiz sektörle kadın Özel Güvenlik görevlisi sayısını %50 çıkarılmasını sağlanmak.

Bunan hiçte kolay olmadığını biliyoruz. Zira bir yandan öğrenilmiş çaresizlikle de savaşıyoruz.

Kadın Özel Güvenlik çalışanı istihdamının işverene sağladığı katkıları düşündüğümüzde total bir kaldıracın parçası olduğumuzu da biliyoruz.

Özel Güvenlik sektörüne direkt ve dolaylı değer katıyor, ülke ekonomisinde katma değeri yüksek bire bir pazar oluşması yolunda yeni yollar arayışımızı sürdürüyoruz.

Ve biliyoruz; biz yaparız. Çünkü biz kadınız. Kadın büyütendir, kollayıp gözeten, çoğaltıp bereketlendirendir. Günümüz Kutlu olsun Kıymetli Kadın Dostlarım Sektördeki Kadın Özel Güvenlik Sayısı artırması için sizlerden destek bekliyoruz.

Dilek ORAN

TOBB Türkiye Özel Güvenlik Sektör Meclis Üyesi/ Öged Özel Güvenlik Eğitim Derneği Başkanı/Sdk Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Genel Müdürü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL